Bookmark and Share     Sitemap
 

September

September   
   
 
02/09-Månedsmøde
21/09-Gunpowder-Club-Revival
Gunpowder-Club-Revival.1966-2019.
Lørdag den 21/9-2019 Kl 17.00
Jolly Roger Mc Rødkærsbro.
Entre Forsalg 100.Kr.
På MobilePay +4522507648 Ole Vestergaard.
Mærk Venligst GCR+Navn.
Hvis MobilePay Ikke Er muligt Kontakt Venligst Ole Vestergaard På +4522507648 For Tilmelding.Så Vil Betaling Af 100 Kr Være Muligt På Dagen
Betaling Ved Indgangen På Dagen Uden Tilmelding150.Kr.
Sidste Frist For Tilmelding Onsdag Den 11/9-2019.
Musik.
Rox's.
Souled Out.
Alvin.K.Sørensen
 
Vækkes til live efter 52 år: Pigtrådsmusikken genopstår til september
Hvis man var til rockmusik i 1960'ernes Midtjylland, burde man helt sikkert kende til Gunpowder Club. Klubben bliver nu - blot for én enkelt aften – genoplivet.
Rødkærsbro: Det er ikke sikkert, at kunstnernavne som Joe E. Carter's Group, The Beauty Fools og The Insects siger dig så meget, men de var altså tre ud af mange musikgrupper, der i 1966 og 1967 gav den gas i Gunpowder Club.
Musikklubben i Rødkærsbro samlede masser af unge til pigtrådsballer, gennem netop de to år i de glade 60'ere, og til september genopstår klubben altså med et brag af en aften.
For første gang siden 1967 inviteres der nemlig til Gunpowder Club Revival i Rødkærsbro den 21. september, og det bliver ifølge arrangørerne en nostalgisk aften, med minderige hits fra for mere end 50 år siden.
- Det bliver en aften i nostalgiens tegn med fed pigtrådsmusik, som den lød dengang. Billeder, scrapbøger og fortællinger fra Gunpowder Club og ikke mindst med mulighed for at mødes til en snak med gamle venner, måske også en gammel flamme, som man har kysset med til pigtrådsballerne, siger Bjarne Ellgaard, der i sin tid var med til at starte Gunpowder Club, og som er én af de tre mænd bag Gunpowder Club Revival den 21. september.
De to øvrige arrangører er hans gamle klassekammerat og mangeårige ven, Søren Peter Cilleborg Jensen, samt Ole Vestergaard, der er præsident for Jolly Roger MC.
Rockarrangementet kommer til at foregå hos Rødkærsbros MC-klub, Jolly Roger, og dermed genopstår Gunpowder Club efter 52 år, igen bliver der mulighed for at jive, twiste og danse kinddans, når Rox's, Souled Out og Alvin K. Sørensen kommer til byen og spiller op på ægte 60'er-manér.
- Alle er hjerteligt velkomne til Gunpowder Club Revival, og vi håber på at se rigtig mange denne aften. Både pigtrådsfans fra de glade 60'ere og andre, der kan lide god, gammel 60'er-musik, lyder det fra de tre initiativtagere.
Selvom musikken kommer til at lyde som noget fra en efterhånden fjern fortid, er der en del helt nære elementer i den. Blandt andet er bandet Rox’s og bandet Souled Out, med Hans Nyholm fra Rødkærsbro med, og Alvin K. Sørensen, som vil spille guitarmusik á la Hank Marvin og The Shadows, er en gammel Rødkærsbro-dreng, som tidligere har spillet i den lokale gruppe Apache.
Ud over at lægge lokaler til står MC-klubben i Nørre Langgade 40 også for salg af mad og drikke.